Bogføring af daglige bilag
Du sender alle dine bilag til os løbende. Det kræver kun du tager et billede af fakturaen med din mobiltelefon. Det sikrer hurtig levering og er nemt for dig.
Betaling af regninger
Hvis du ønsker det, kan vi også sørge for betaling af fakturaen. Det kræver blot, du giver os en fuldmagt til din netbank. 
Bankafstemning
Vi sørger for, at din bankkonto altid stemmer. 
Debitorafstemning
Vi vil jævnligt sørge for at tjekke om dine kunder har betalt skyldige beløb til dig. Det sikre vi hurtig kan opstarte en rykkerprocedure over for dine kunder.
Rykkerservice og inkasso
Vi skriver gerne rykkere til dine kunder for dig og vi vil også være behjælpelige med at få sagen sendt til inkasso, hvis kunden forsat ikke betaler. 
Kreditorafstemning
Vi sørger for der ikke er nogle udeståender overfor dine kreditorer. Det betyder, at vi sparer dig for unødige rykkergebyr og renter ved betalinger der ikke bliver betalt rettidigt. 
Momsregnskab
Vi vil indberette dit momsregnskab til SKAT. 
Lønopgaver
Vi administrerer gerne lønnen til dine medarbejdere. Vi fortsætter gerne med at bruge det lønsystem, som du i forvejen anvender, hvis du ønsker at forsætte med det. Vi har god erfaring med Danløn. 
Månedlige rapporter
 Hvis du ønsker det, kan vi lave månedlige rapporter til dig, så du løbende kan følge med i hvordan det går med virksomheden. Du kan frit vælge hvilken tal du gerne vil følge nøje med i. 
Klargøring af årsregnskab
Vi sørger for, at din revisor får tilsendt alle relevante bilag til brug for årsafslutningen sådan, at denne kan foregå hurtigt og mest effektivt. Du sparer en masse tid , da vi tager kontakten med din revisor. 
Øvrige opgaver
Hvis du har andre administrative opgaver , som du gerne vil have vores hjælp til, kan vi til enhver tid tage en snak om det. 

Logo_CMYKpng

PIA NIELSEN · SANDGADEN 22 · 6740 BRAMMING · MAIL·PIA@AKTIVFORDIG.DK · TELEFON: 3026 6364